Rychlý a chutný perník

Všechny suroviny v míse důkladně promícháme a vlijeme do středně velkého pekáčku, vymazaného a vysypaného hrubou moukou. Pečeme v předehřáté troubě při 170°C cca 40 minut. 

Těsto:

3 hrnky hladké mouky
1 prášek do perníku
1 prášek do pečiva
1 čokoládový práškový pudin
2 lžíce tmavého kakaa
1 skořicový cukr
3/4 hrnku cukru krupice
2 hrnky mléka
1 hrnek oleje
1 celé vejce
1 lžíce marmelády
3 lžíce rumu.

Zdroj: vlastní Foto: vlastní

The following two tabs change content below.
Externí spolupráce

Externí spolupráce

Tento autor není stálým členem redakce Prasklé mouchy. Jedná se také o spolupracovníky, kteří byli již v minulosti součástí redakčního týmu, ale v této činnosti již nepokračují nebo se z časových důvodů nemohou na další tvorbě podílet.
Externí spolupráce

Poslední od: Externí spolupráce (všechny)

Nejsi přihlášen/a pro vložení komentáře!
  Sledovat diskuzi  
Upozornit na